top of page

Rólunk

A 100%-ig magyar tulajdonban álló GLOBAL-UNION Kft. immáron több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai irodatechnika- és nyomtatásmenedzsment piacon.

A vállalat fő profiljában a nyomtatástechnikai berendezések (nyomtatók, multifunkciós berendezések) és hozzátartozó kellékanyagok forgalmazása, értékesítése, üzemeltetése és szervizelése szerepel.

A GLOBAL-UNION Kft. 2014 óta a japán Kyocera márka, így a Kyocera Document Solutions termékek exkluzív magyarországi disztribútora, kiépülve országos viszonteladói-, illetve szervizhálózattal.

Az aktuális digitalizációs jelenség és gyorsan változó igényekre reagálva GLOBAL-UNION Kft. ma már egy teljesen egyedi megközelítésben nyújt megoldást Ügyfelei részére.

Komplex és egyénre szabott szoftveres dokumentumkezelési megoldások szolgáltatásával (KCIM, KCPS, MyQ) segíti Ügyfeleit az irodai- és távmunka folyamatainak megkönnyítésével, hozzájárulva a vállalkozások üzleti tervének sikeréhez.

Filozófiánk

KYOCERA 

A kyoto-i központú Kyocera cégcsoport közel 50 sikeres évre tekint vissza. A kezdetben finomkerámia alkatrészeket gyártó vállalat a folyamatos fejlõdésnek és fejlesztéseknek

köszönhetõen számos területen – mint például az energetika (napelemgyártás) és irodatechnikai berendezések – a világ piacának meghatározó szereplőjévé vált.

KYOCERA MITA

A Kyocera csoport tagja, és az egyik legfiatalabb, dinamikusan fejlődő üzletága, mely a Mita cég felvásárlásával indult útjára 2000-ben. Termékei között megtalálhatók a korábbi Kyocera nyomtatók utódai, valamint a részben saját fejlesztésű, részben pedig a korábbi Mita

másológépekre épülő, és a Kyocera nyomtatók összes előnyét felvonultató multifunkciós rendszerek. Ez utóbbi termékcsaláddal először 2002-ben jelentek meg a közép- és kelet-európai piacokon, helyi disztribútorokon keresztül.

A CÉG FOLYAMATOSAN ALKALMAZKODIK AZ IRODATECHNIKA SEBESSÉGÉHEZ ÉS MEGKÖVETELT ÚJÍTÁSAIHOZ.

bottom of page