top of page

Kyocera Cloud Information Manager

Okosabbá teszi a hibrid munkahelyet.

Mire jó a KCIM?

Felhő alapú megoldás - A KCIM platform lehetővé teszi a dokumentumok gyors és biztonságos elérését web böngésző használatával, így a felhasználók bárhonnan elérhetik a fájlokat.

Megnövelt biztonság - A KCIM platform a dokumentumokat egy titkosított szerveren tárolja, amelyhez csak a megfelelő jogokkal rendelkező felhasználóknak van hozzáférése.

Egyszerű tárolás és keresés - A KCIM platform “indexelés egy kattintással” funkciója egyszerűsíti a dokumentumok kategorizálását és a kulcsszavak kiemelését. Ez biztosítja minden dokumentum könnyed elérhetőségét a későbbiekben.

 

Felhasználói engedélyek - A KCIM biztonságos dokumentum kezelési rendszert biztosít, amely lehetővé teszi a dokumentumok elérésének menedzselését felhasználói jogosultság alapján.

Miért a KCIM?

A KCIM platform többféle digitális formátumot támogat. Köszönhetően az intuitív és könnyen kezelhető webes felületnek, a dokumentumok feltöltése gyors, biztonságos és egyszerű művelet.

Korlátlan felhasználói fiók – Korlátlan mennyiségű felhasználó hozzáadható a rendszerhez a költségek növekedése nélkül.

Többféle feltöltési lehetőség – Töltsön fel dokumentumokat a rendszerbe böngészővel, MFP-vel, vagy akár applikációval.

Kontrollált dokumentum elérés - Adjon hozzáférést meghatározott dokumentumtípusokhoz (pl. Számla, Kimutatás, Szerződés) felhasználónkként, vagy csoportonként.

Jóváhagyási feladatok - Engedélyezze a jogosult felhasználóknak az adatok helyességének ellenőrzését.

Biztonságos platform - Biztonságosan tölthet fel és tárolhat dokumentumokat miközben biztosítja, hogy csak a jogosult felhasználók férjenek hozzá az információhoz.

Dokumentum & Adatkeresés – Pillanatok alatt megtalálhatja tárolt dokumentumai közül a legfrissebb verziót.

Mobil elérés - A felhasználók elérhetik a KCIM-et iOS, vagy Android applikációval is.

Érje el biztonságosan dokumentumait, tegye okosabbá munkahelyét, az új Kyocera Cloud Information Manager (KCIM) segítségével!

Beszéljünk, mi is emberek vagyunk!

Csapatunk készen áll, hogy segítsen neked bármilyen kérdéssel kapcsolatban a Kyocera termékek és szolgáltatások terén.

bottom of page