FILOZÓFIÁNK

A CÉG FOLYAMATOSAN ALKALMAZKODIK AZ IRODATECHNIKA SEBESSÉGÉHEZ ÉS MEGKÖVETELT ÚJÍTÁSAIHOZ.
 
GLOBAL UNION A 100%-ban magyar tulajdonú Global-Union Kft. 25 éves tapasztalattal rendelkezik a hazai irodatechnikai piacon. Az 1991-es alapítást követően cégünk minõségi eszközök forgalmazásával és szervizelésével foglalkozott. A felhalmozott szaktudásnak és a piaci pozíciónknak köszönhetõen megszereztük a Kyocera Mita nyomtató- és multifunkciós termékek magyarországi képviseletének jogát.
Viszonteladó partnereink bevonásával és folyamatos képzésével országos szervizhálózatot építettünk ki, melynek bővítése napjainkban is folyik.
 
KYOCERA A kyoto-i központú Kyocera cégcsoport közel 50 sikeres évre tekint vissza. A kezdetben finomkerámia alkatrészeket gyártó vállalat a folyamatos fejlõdésnek és fejlesztéseknek köszönhetõen számos területen – mint például az energetika (napelemgyártás) és irodatechnikai berendezések – a világ piacának meghatározó szereplőjévé vált.
 
KYOCERA MITA A Kyocera csoport tagja, és az egyik legfiatalabb, dinamikusan fejlődő üzletága, mely a Mita cég felvásárlásával indult útjára 2000-ben. Termékei között megtalálhatók a korábbi Kyocera nyomtatók utódai, valamint a részben saját fejlesztésű, részben pedig a korábbi Mita másológépekre épülő, és a Kyocera nyomtatók összes előnyét felvonultató multifunkciós rendszerek. Ez utóbbi termékcsaláddal először 2002-ben jelentek meg a közép- és kelet-európai piacokon, helyi disztribútorokon keresztül.