top of page

Kyocera Cloud Print
and Scan

Biztonságos nyomtatás és szkennelés a felhőből a Kyocera natív SaaS megoldásával

Mire jó a KCPS?

Költségcsökkentés - A Kyocera Cloud Print and Scan használatával Ön csak a szolgáltatásért fizet (SaaS), és nincs szükség egyéb kezdeti beruházásra.

Fokozott biztonság - A Client Spooling funkció használatával a nyomtatási feladat az ügyfélhálózaton belül maradhat, és bármely eszközről kiadható - csak a metaadatok tárolódnak a felhőben.

Fokozott produktivitás - A Kyocera Cloud Print and Scan segítségével közvetlenül a készülék érintőképernyőjéről szkennelhet a felhőalapú tárhelyre.

Minimalizált szennyezés - központosított és egységesített tárhelyszolgáltatások használata a vállalat által generált szén-dioxidkibocsátás csökkenéséhez vezet.

Miért a KCPS?

Multi-tenant szoftver - Csökkentse működési költségeit az Amazon Web Services (AWS) felhőben hosztolt szoftverrel.

Biztonság - a feladat kiadása csak belépőkártyával vagy felhasználónévvel és jelszóval vagy PIN-kóddal történő hitelesítését követően lehetséges.

Jelentéskészítés - Számos riport segíti Önt abban, hogy a megfelelő döntést hozza meg vállalkozása irányításában.

Nyomtatási kvóta - nyomtatási kvóták hozzárendelése és kezelése egy felhasználói csoporthoz a teljes nyomtatási költség csökkentése érdekében.

Másolás funkció - a felhasználók kihasználhatják az eszköz másolási funkcióját, és ez továbbra is beleszámít a nyomtatási kvótájukba (a felhasználó a nyomtatási limiten belül marad).

Többféle szkennelési lehetőség - Dokumentumok beolvasása a felhasználók e-mail címére és a KCPS szerverére a felhőben.

Felhőalapú tárhely integráció - Nyomtatás vagy szkennelés a csatlakoztatott harmadik féltől származó felhőalapú tárhelyről: Box.com™, Google Drive™ és OneDrive™.

Menedzselje nyomtatási költségeit, és nyomtasson biztonságosan a felhőből a Kyocera Cloud Print and Scan (KCPS) segítségével! 

Beszéljünk, mi is emberek vagyunk!

Csapatunk készen áll, hogy segítsen neked bármilyen kérdéssel kapcsolatban a Kyocera termékek és szolgáltatások terén.

bottom of page